Filosofie en methode

Niemand heeft een huid zoals die van jouw, jouw huid is uniek. Het weerspiegelt immers je gezondheid, je genen en het leven dat je hebt geleefd. En omdat het uniek is, is iedere gezichtsbehandeling die ik geef altijd opmaat gemaakt en naar jouw persoonlijke behoeften. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik gekozen om alleen met natuurlijke producten, massages en hoogwaardige apparatuur te werken. Door deze combinatie krijg je ook echt resultaatgerichte huidbehandelingen.

Gezonde natuurlijke producten

Steeds meer mensen hebben een gevoelige huid, de huid is uit balans of komen in aanraking met huidproblemen. Daardoor breng ik geen ingrediënten op de huid aan, waarvan we niet zeker weten wat de uitwerking wordt, zowel nu als op langer termijn. Er wordt alleen met producten gewerkt die zijn samengesteld uit huideigen, natuurlijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale oliën, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten. De werking van de producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten waarvan de werking is aangetoond en die een positief effect hebben op de huid. De zeer zachte en doeltreffende ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid!

Huidscan

Weet jij welke ingrediënten voor jouw huid gezond zijn? En wat er in jouw huidverzorgingsproducten zit en wat de impact daarvan is op je huid? In de huidstudio krijg je een uitgebreide huidanalyse en cosmetica analyse. We gaan je huidconditie vaststellen doormiddel van een uitgebreide huidscan (foto’s), huidanalyse met metingen en daarnaast krijg je een advies voor je huidverzorging; wat en waar je op moet letten, wat jouw huid werkelijk nodig heeft en wat er in jouw huidverzorging moet zitten. 

Een uitgebreide huidanalyse is bij voortzetting van producten of van een behandeling geheel gratis. Maak vandaag nog een afspraak.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.