Gezonde natuurlijke producten

In de huidstudio wordt alleen met producten gewerkt die 100% samengesteld zijn uit huideigen ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale oliën, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten.

Steeds meer mensen hebben een gevoelige huid, de huid is uit balans of komen in aanraking met huidproblemen.  Daardoor breng ik geen ingrediënten op de huid aan, waarvan we niet zeker weten wat de uitwerking wordt, zowel nu als op langer termijn.

Maria Åkerberg - deepskin organics

Diepwerkende 100% natuurlijke biologische huidverzorging.

In de producten van Marie Åkerberg zitten 100% plantaardige biologische ingrediënten die diep de huid doordringen. Vandaar de naam deepskin organics. De gespecialiseerde producten zijn zo op elkaar aan te passen dat alle huidlagen worden gevoed en hierdoor versterken ze elkaar en geven ze de huid een langdurig gezond en mooi resultaat. Ze zijn rijk aan plantaardige vetzuren, mineralen en vitaminen. Alle producten zijn biologisch geteeld en afbreekbaar. De verpakkingen zijn gifvrij (bioplastic) en gemaakt van suikerriet.


PHFORMULA

PHformula is de eerste Pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Het skinresurfacing (huidvernieuwing) systeem is het resultaat van de innovatieve combinatie en medische peelings. Normale peelings zorgen doorgaans alleen voor het afschilferen van de huid terwijl PH formula behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengen en herstellen, waardoor beschadiging en zichtbare irritatie sterk verminderd.

PROFESSIONELE PHFORMULA BEHANDELINGEN

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. Je huid heeft geen lange hersteltijd nodig.


L’Oyé Pure Minerals

L’Oyé Pure Minerals is een huidvriendelijke make-up lijn, vrij van chemicaliën. Vol pure en eerlijke ingrediënten waardoor de huid blijft ademen en zal stralen. Met de zijdezachte structuur creërt u in een handomdraai een 'natural look' met een natuurlijke zonbescherming. Met de grote selectie L’Oyé Minerals vind u altijd de perfecte match.

Semi-permanent Make-up Stylo

De L’Oyé Stylo bevat een huidvriendelijke inktformule 100% op waterbasis. De inkt heeft een prachtige matte finish en blijft tot 24 uur perfect zitten. Verkrijgbaar in Carbon Black en diverse andere prachtige kleuren voor ogen, lippen, wenkbrauwen, wimpers & meer.


Dr. Baumann

De producten van Dr. Baumann bevatten enkel natuurlijke ingrediënten waarvan de werking is aangetoond en die een positief effect hebben op de huid. Door het gebruik van deze plantaardige natuuroliën en huidvriendelijke vitamines zijn deze producten geschikt voor elk huidtype, zonder uitzondering. De zeer zachte en doeltreffende ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid!

Dr. Baumann heeft verschillende productlijnen:

 - Classic

Een samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën zoals teunisbloemolie, jojobaolie, sheabutter en macadamiaolie. Het verzekert je huid van alles wat het nodig heeft.

 - Beaucaire

Evengoed 100% natuurlijke ingrediënten maar dan lager geconcentreerd, op basis van goedkopere plantaardige basisolie. Een perfect prijsalternatief.


Waarom raad ik mijn klanten natuurlijke, huidvriendelijke gezonde cosmetica aan?

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen (ook in de bloedbaan) en zijn dus je voeding voor de huid. Ik gun en wens voor iedereen een mooie gezonde huid in topconditie!

Wat kun je van mij als huidspecialist verwachten?

Begeleiding en ondersteuning. Ik maak een huidanalyse - huidscan en huidmeting met apparatuur van je huid om te kijken wat er nodig is. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid!

 

Afspraak maken

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.