Wat is jouw huidtype?

Een lichte of donkere huid, een huid vol met sproetjes...je huidtype zegt iets over hoeveel zon je kunt verdragen en bepaalt de leeftijd waarop je rimpels krijgt.
Een donkere huid is niet zo gevoelig voor zonneschade en moet bijvoorbeeld goed gehydrateerd blijven. Een lichte huid verbrandt wel snel en mag niet te agressief gereinigd worden. Het mediterrane type moet gehydrateerd worden en goed gereinigd worden.

Wat zijn je huid symptomen?

Is je huid droog, vet of heb je puistjes op je kin..feitelijk heb je het dan over symptomen. Of het nu gaat over kortstondige of aanhoudende symptomen, voor huidproblemen is er altijd een oplossing te vinden.

Mijn advies: Je huid is continue in beweging en pas daar je huidverzorging ook op aan. Helaas zie ik bij collega's nog vaak een algemene behandeling.

Huidscan

Ik maak daarom ook altijd een huidscan (diepte foto's) en analyse (pigment, talg en vochtmeting) die er standaard bij hoort. Zo kunnen we zien welke behandeling er bij past en kunnen we met je huid vooruitgang maken.

Wil jij wel een behandeling gebaseerd op jouw huidtype? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.