Wat is het verschil tussen huidverbetering en huidverzorging, en tussen huidspecialiste en schoonheidsspecialiste?

Er is nogal eens wat verwarring over deze begrippen, daarom hier de uitleg.

Huidverbetering en huidverzorging worden vaak in één adem genoemd. Dit is erg jammer, want de verschillen zijn aanzienlijk. De schoonheidsspecialiste werkt voornamelijk met huidverzorging. Je huid wordt geconditioneerd met verzorgende maskers en/of ontspannende massages. Je huid wordt meer glad en soepel gehouden. Natuurlijk zie je resultaat, maar dit zal meer in de eerste paar dagen na de behandeling zichtbaar zijn.

Wil je echt je huid verbeteren en/of verjongen, dan kunt je je huid beter laten behandelen bij een Huidspecialist. Pigmentvlekken, minder rimpels, couperose, acne, grove poriën, rosacea (eczeem) worden namelijk met huidverzorging alleen niet opgelost. De specialistische behandelingen bij een huidspecialist zijn gericht op het herstellen en het verbeteren van je huid. De producten waarmee een huidspecialiste werkt hebben een hoge concentratie aan werkstoffen, waardoor de huid op een natuurlijke manier positief wordt beïnvloed. Het zichtbare resultaat van deze behandelingen is vaak verbazingwekkend. Dit gebeurt enkel met huidverbetering.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.