Vanaf nu in de huidstudio: gezonde natuurlijke cosmetica.

gezonde natuurlijke cosmeticaVanaf nu wordt er in de huidstudio alleen nog met producten gewerkt die 100% samengesteld zijn uit milde huideigen, huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten.

 

Ik heb voor deze switch gekozen, omdat ik steeds meer klanten krijg waar de huid niet van in balans is. Helaas hebben steeds meer en meer mensen een gevoelige huid of komen met huidproblemen in aanraking. Daarbij wil ik geen ingrediënten op de huid aanbrengen, waarvan we niet zeker weten wat de uitwerking wordt zowel nu als op langer termijn.

Dr. Baumann

Dr. Baumann producten bevatten enkel ingrediënten waarvan de werking aangetoond is, die een positief effect hebben op de huid. Door het gebruik van deze plantaardige natuuroliën en huidvriendelijke vitamines zijn deze producten geschikt voor elk huidtype, zonder uitzondering. De zeer zachte en doeltreffende ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid!

Dr. Baumann heeft verschillende productlijnen:

SkinIdent

Is de enige productlijn ter wereld die 100% uit lichaamseigen stoffen bestaat! Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. De huidverzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines!

Classic

Een samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën zoals teunisbloemolie, jojobaolie, sheabutter en macadamiaolie. Het verzekert je huid van alles wat het nodig heeft.

Beaucaire

Evengoed 100% natuurlijke ingrediënten maar dan lager geconcentreerd, op basis van goedkopere plantaardige basisolie. Een perfect prijsalternatief.

Waarom raad ik mijn klanten natuurlijke, huidvriendelijke gezonde cosmetica aan?

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen (ook in de bloedbaan) en zijn dus je voeding voor de huid.
Ik gun en wens voor iedereen een mooie gezonde huid in topconditie!

Wat kun je van mij als huidspecialist verwachten?

Begeleiding en ondersteuning. Samen kijken we naar je huidige huidconditie. Ik maak een huidanalyse - huidscan en huidmeting met apparatuur van de huid om te kijken wat er nodig is. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid!

Kom je binnenkort ook naar de huidstudio? Klik hier om een afspraak te maken.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.