Permanente make-up

Met gepaste trots kan ik u mededelen dat u vanaf heden ook voor Permanente make-up bij mij terecht kunt.
Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Permanente make-up is ideaal tijdens het sporten of op vakantie. Als u ’s morgens uit bed stapt of als u door weer en wind loopt; uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit.


Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ doordat de aangebrachte accenten uw gezicht sprekend maken.

Voor altijd een verzorgde uitstraling met permanente make-up!

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in de permanente make-up. Er wordt gewerkt conform de zeer strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat de permanente make-up bij Huidstudio Avance volledig veilig is.
 
Wilt u op elk moment van de dag een perfect verzorgd uiterlijk, zonder u zorgen te maken of uw make-up uitgelopen is, neem dan contact op. Ik geef u graag meer uitleg over de behandeling en de mogelijkheden.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok