Introductie video

Uw huid reinigen?

reiniging van uw huidHoe reinigt u uw huid op de juiste manier?

Uw huid reinigen is heel belangrijk voor uw gezichtsverzorging. De huidproducten kunnen zo optimaal werken in uw huid. Gezichtsreiniging moet elke ochtend en avond gebeuren, zodat u alle vuil weghaalt die zich tijdens de dag of nacht op uw huid heeft vastgezet.

Was als eerste uw handen voor u uw gezicht reinigt, anders brengt u vuil van uw handen op uw huid aan. Neem gezichtsreiniger ter grootte van een 2 euromunt in de handpalm en verdeel het eerst een beetje tussen uw handen voor u het op de huid aanbrengt. Als u het op uw huid aanbrengt vergeet dan ook de hals en de decolleté niet.

Lees meer: Uw huid reinigen?

Gerstekorrels verwijderen

Gerstekorrels verwijderenGerstekorrels verwijderen

Gerstekorrels zijn een combinatie van te sterke verhoorning en te weinig vocht (dus droogte). De oplossing zit dan in AHA’s en het heel goed hydrateren van de huid. Je kan ze ook door een schoonheidsspecialist laten verwijderen en vervolgens dit soort producten gebruiken om ze weg te houden. De schoonheidsspecialiste prikt met een steriel naaldje het stukje huid boven de gerstekorrel open zodat deze er eenvoudig uitgehaald kan worden. Dit is niet erg gevoelig.

Lees meer: Gerstekorrels verwijderen
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok