Nieuwe website huidstudio

Met trots presenteert Huidstudio Avance de nieuwe website die in samenwerkening met YZCommunicatie tot stand gekomen is.

Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten. Onze contactgegevens vindt u hier.

Definitieve verwijdering van pigmentvlekken en ouderdomsplekken.

Definitieve verwijdering van pigmentvlekken en ouderdomsplekken.

Pigmentvlekken, ouderdomsplekken en een zwangerschapsmasker zijn vaak voorkomende problemen. Ze laten je ouder lijken dan je in werkelijkheid bent. Veroudering van de huid, hormonale aandoeningen en zonnen zonder beschermende factor zijn de meest voorkomende oorzaken. Om deze vlekken te laten verdwijnen moet het pigment-proces van binnen in de huid worden aangepakt.

In de huidstudio werk ik met wereldleider nummer 1, die pigmentvlekken werkelijk kan verwijderen. Ben je geïnteresseerd in de behandeling, dan informeer ik je zo uitgebreid mogelijk over het hele pigmentproces. Op deze manier zullen er geen verrassingen meer voor je zijn.

 

Lees meer: Definitieve verwijdering van pigmentvlekken en ouderdomsplekken.

De relatie tussen stress en huidproblemen.

We zijn allemaal van tijd tot tijd wel eens gestrest. Maar ben je lange tijd gestrest, dan is dit niet alleen schadelijk voor je gezondheid, maar kan het ook gevolgen hebben voor je huid, haren en nagels. Onze emoties en de manier waarop wij reageren op alledaagse situaties hebben een krachtig effect op de algemene gezondheid en op die van de huid. Stress kan een onderdeel van het leven zijn, maar je zal jouw beste manier moeten vinden om hiermee om te gaan.

Hoe stress de huid beïnvloedt

Stress veroorzaakt een chemische reactie in het lichaam. Bij langdurige stress produceert je lichaam cortisol en adrenaline, die vertelt het lichaam om meer vet (talg) te produceren, wat weer puistjes kan betekenen. Ook kunnen je pigmentcellen actiever worden en dat kan leiden tot pigmentvlekken. Deze hormoonschommelingen maken problemen zoals, pigmentvlekken en acne, moeilijker te genezen. Van het hormoon histamine gaat de huid sneller reageren en zal de huid gevoeliger worden. Rond de menstruatie of bij ziekte is de weerstand van onze huid tijdelijk afgezwakt.

Lees meer: De relatie tussen stress en huidproblemen.
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok