Voor altijd een gezonde huid

Ik werk in de huidstudio uitsluitend met natuurlijke producten van Dr. Baumann, omdat deze producten zich onderscheiden van alle andere cosmetica. Het is de nummer 1 op de wereld, die zo huididentiek en natuurlijk is. De producten zijn allemaal vrij van minerale olie (deze veroudert de huid 3x zo snel), parfum (behoort tot de voornaamste allergieveroorzakers), chemische conserveringsmiddelen (behoort ook tot de voornaamste allergieveroorzakers) en vrij van dierlijke ingrediënten!

Lees meer: Voor altijd een gezonde huid

Nieuwe website voor de huidstudio

Met trots presenteren wij onze nieuwe website welke wij gerealiseerd hebben in samenwerking met YZCommunicatie. Middels deze website kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Lees meer: Nieuwe website voor de huidstudio

Belangrijke feiten over zonproducten.

zonproducten

Feit 1: Factoren boven 20 bieden nauwelijks extra bescherming.
Hoe hoger de beschermende factor van een zonneproduct, hoe kleiner de extra bescherming. Hogere factoren geven zo goed als geen extra bescherming meer, maar kosten wel duurder en bevatten hogere concentraties allergiserende chemische UV-filters of wit-makende minerale filters (zinkoxide en titaniumdioxide).

Lees meer: Belangrijke feiten over zonproducten.
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok