Deze ingrediënten wil je écht niet in je cosmetica hebben!

Wanneer er in je huidverzorgingsproduct één of meerdere van deze ingrediënten zit, is het verstandig om die niet langer te gebruiken omdat ze ongezond zijn voor je huid en deze je huid sneller doen verouderen.

Je herkent ze als volgt op de verpakking:

Lees meer: Deze ingrediënten wil je écht niet in je cosmetica hebben!

Voor altijd een gezonde huid

Ik werk in de huidstudio uitsluitend met natuurlijke producten van Dr. Baumann, omdat deze producten zich onderscheiden van alle andere cosmetica. Het is de nummer 1 op de wereld, die zo huididentiek en natuurlijk is. De producten zijn allemaal vrij van minerale olie (deze veroudert de huid 3x zo snel), parfum (behoort tot de voornaamste allergieveroorzakers), chemische conserveringsmiddelen (behoort ook tot de voornaamste allergieveroorzakers) en vrij van dierlijke ingrediënten!

Lees meer: Voor altijd een gezonde huid

Nieuwe website voor de huidstudio

Met trots presenteren wij onze nieuwe website welke wij gerealiseerd hebben in samenwerking met YZCommunicatie. Middels deze website kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Lees meer: Nieuwe website voor de huidstudio
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok