Ontdek het geheim van Scandinavische schoonheid

maria akerbergNieuw in de huidstudio:

Het Scandinavische geheim voor natuurlijke schoonheid

Als je denkt aan Scandinavië, denk je waarschijnlijk al meteen aan de wonderschone natuur, prachtige mode en natuurlijk die ene keten woonwinkels. Maar wist je ook dat ze er hele mooie huidverzorgingsproducten hebben? Als één van de eerste in Nederland haalde Huidstudio Avance het Zweedse merk Maria Akerberg in huis. Zo kan jouw huid genieten van al het mooie dat het Noorden te bieden heeft.

Het goede nieuws voor jouw huid

Alle verzorgingsproducten van Maria Akerberg zijn 100% natuurlijk, biologisch en geven een langdurig resultaat. De gehele lijn is puur natuur: er zitten geen chemische, synthetische of dierlijke ingrediënten in. Dit past natuurlijk helemaal bij de filosofie van de huidstudio en de nieuwe manier van het verzorgen van de huid. Daarnaast is de lijn uitermate geschikt om de huid te verzorgen bij ons wisselende Nederlandse weer.Alle producten van Maria Akerberg ondersteunen en versterken elkaar om alle lagen van de huid te voeden en te beschermen. Dit maakt ze ook zeer effectief voor het vertragen van huidveroudering.

Kom je ook snel kennismaken met dit nieuwe merk?

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over deze nieuwe productlijn als ik. Je haalt al een startersset in huis vanaf €66,-. Neem gerust contact met me op als je meer informatie wil over de producten van Maria Akerberg, dan kijken we samen welke producten het beste bij jouw huid passen.

Online afspraak maken

 

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.