Met huidverbetering en anti-aging terug in de tijd

Wie wil het niet: voor eeuwig jong zijn met een gladde, vlekkeloze huid? Bijna iedereen wil zo lang mogelijk een strakke, gezonde en stralende huid hebben. Maar wat kun je nou echt doen om je huid te verbeteren en daardoor te zorgen voor anti-aging? En wat is precies anti-aging?

MET HUIDVERBETERING EN ANTI AGING TERUG IN DE TIJD 

ANTI-AGING

Eén ding is zeker: je hebt het beste van het beste nodig qua ingrediënten en qua behandelingen om anti-aging daadwerkelijk toe te passen voor je huid. Een anti-aging concept moet daarom altijd bestaan uit hoogwaardige ingrediënten en ondersteunende huid-behandelingen. Dan behaal je de beste resultaten die te realiseren zijn. Dr.Baumann heeft een liposomen lijn die een hoge concentratie van werkzame bestanddelen heeft die diep in de huid penetreren. Bij Maria Akerberg draait het juist om de reiniging en AHA’s in de producten die ervoor zorgen dat je dode huidcellen sneller verwijderd worden.

LANGDURIG EFFECT

In mijn meer dan 25 jaar praktijkervaring kom ik mensen tegen en die helaas niet het resultaat krijgen dat ze graag zouden willen. Niet zo gek, als je het mij vraagt, want met huid-behandelingen zonder het gebruik van de juiste producten kom je er niet.

INVESTERING

Af en toe een crème kopen bij de drogist of supermarkt en denken dat dit iets doet voor je huid is naar mijn mening geldverspilling. Het is belangrijk de werking van hoogwaardige producten in stand te houden door regelmatig gebruik. Dan ben je altijd op topniveau bezig! Denk bijvoorbeeld eens aan sporten. Als je twee maanden heel intens gaat sporten en je merkt dat je lichaam gespierder wordt en goed aanvoelt en je stopt dan weer, zul je merken dat het effect al snel weer is verdwenen. Logisch toch? Weet, dat er tegenwoordig best veel mogelijk is om onze huid langdurig en effectief te kunnen verbeteren. Dus als jij ook wilt gaan voor huidverbetering en anti-aging, investeer dan in de beste producten en huid-behandelingen. Met dit concept is succes gegarandeerd. Dat beloof ik je!

ADVIES

Heb je nog advies nodig met je producten voor thuisgebruik en/of wil je graag nog meer te weten komen over huid-behandelingen’? Neem dan graag contact op met mij. Wees stralend jezelf met een gezonde huid. Ik adviseer je graag en verheug mij op jouw bezoek!

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok