Hoera, het is najaar!

hoera het is najaarDe kracht van de zon neemt af en de bladeren aan de bomen verkleuren langzaam naar rood en oranje. Dat kan maar een ding betekenen: de herfst is begonnen! Het najaar is dé periode bij uitstek om te beginnen met huid verbeterende peelings. Ben jij ook zo toe aan een oppepper? Lees dan snel verder.

 

Met een peeling verwijder je een dun laagje van de bovenste huid, dit wordt ook wel de opperhuid genoemd. Op deze manier wordt de huidvernieuwing gestimuleerd. Oppervlakkige pigmentvlekken, fijne rimpeltjes en andere oneffenheden worden hierdoor minder goed zichtbaar.

Van huidveroudering tot acne

Als we de leeftijdsgrens van 35 passeren vertragen onze huidcellen. De huid toont sneller grauw of dof en voelt ruwer. Met een doelgerichte peeling kan het celvernieuwingsproces versneld worden. Hierdoor zorgen we opnieuw voor een frisse kleur en gladdere huid. Een peeling kan echter ook ingezet worden bij:

  • Onregelmatige pigmentatie (melasma, beschadiging door de zon)
  • Acne en littekens
  • Littekens (ouder dan 6 maanden)
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Ruwe huid en doffe teint

Hoe sneller, hoe beter

Wist je dat hoe korter het vlekje of het rimpeltje zichtbaar is, hoe groter de kans is dat een peeling echt het verschil kan maken? De beschadiging bevindt zich dan namelijk nog oppervlakkig in de huidlaag. Wacht dan ook niet te lang en maak snel een afspraak, dat kan ook eenvoudig in onze online agenda.

Online afspraak maken

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.