Uw huid reinigen?

reiniging van uw huidHoe reinigt u uw huid op de juiste manier?

Uw huid reinigen is heel belangrijk voor uw gezichtsverzorging. De huidproducten kunnen zo optimaal werken in uw huid. Gezichtsreiniging moet elke ochtend en avond gebeuren, zodat u alle vuil weghaalt die zich tijdens de dag of nacht op uw huid heeft vastgezet.

Was als eerste uw handen voor u uw gezicht reinigt, anders brengt u vuil van uw handen op uw huid aan. Neem gezichtsreiniger ter grootte van een 2 euromunt in de handpalm en verdeel het eerst een beetje tussen uw handen voor u het op de huid aanbrengt. Als u het op uw huid aanbrengt vergeet dan ook de hals en de decolleté niet.

Het belangrijkste bij gezichtsreiniging is om het product werkelijk in te masseren. Denk aan wat u probeert te doen; u probeert make-up en vuil van uw huid los te maken, en uit de poriën te halen. Als u het er dus maar even over smeert zal het product niet zijn werk kunnen doen. Laat het in de poriën smelten, masseer het werkelijk in, zeker als u ergens verstopte poriën hebt. Op zones zoals de kin en de neus moet u het product dus extra inwerken met de vingers.

Het zal lijken of uw product in de huid verdwijnt zeker als uw huid een beetje droog is. De beste manier om nu het vuil eruit te halen is om u handen te bevochtigen en terug over de huid te masseren. U zal zien dat het product nu begint te emulgeren en dit heeft u nodig om al het vuil naar boven te halen en het makkelijk te verwijderen. De beste manier om het nu te verwijderen is om een washandje te gebruiken, dat u nat maakt met lauw-warm water. Op die manier exfolieert u tegelijkertijd de huid een beetje. De huid zal nu heel zuiver aanvoelen en zelfs een beetje glanzen.

Natuurlijk wordt er een advies gegeven bij Avance welk reinigingsproduct het beste bij u past. Nu is uw huid klaar voor de volgende stap.

U kan nu uw serum en/of crème aanbrengen. Als u regelmatig exfolieert of peelt, wat u het beste 1 tot 3 maal per week zou kunnen doen, moet u dat vlak na de gezichtsreiniging doen. Hiermee verwijdert u dode cellen en zet u uw huid aan jonge nieuwe cellen aan te maken wat uw huidverjonging aanzet.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.