Een mooie huid in de herfst!

Tips! Een mooie huid in de herfst.

  • Een goede reiniging is de basis voor een gezonde huid. Als de huid niet goed wordt gereinigd kan geen enkele crème goed zijn werk doen.
  • Gebruik een crème die bij je huid past. Natuurlijk kun je beter een huidverbeteringsproduct gebruiken dan een verzorgingsproduct. Een huidverbeteringsproduct kan ook werkelijk de levende laag bereiken terwijl de verzorgingsproducten alleen je huid zullen conditioneren.
  • Een gevoelige huid kan worden veroorzaakt door niet geschikte cosmetica of een huidallergie. Maar ook door een verandering van het weer is het mogelijk dat de huid klachten gaat krijgen.
  • Een droge huid kan twee oorzaken hebben: je natuurlijke beschermlaag is beschadigd of je huid produceert te weinig talg.
  • Iedere week een masker kan je huid een behoorlijke oppepper geven en geeft net weer even wat meer weerstand tegen het gure weer en de verwarming in huis. Je huid gaat glanzen.
  • Gebruik een serum onder je crème. Een goed serum kan namelijk problemen van je huid oppakken en geeft je in de herfst en wintermaanden extra kracht. Daarbij is het ook nog eens een transporteur van je crème. Een serum opent als het ware de deur voor de actieve stoffen, terwijl een crème de huid omhult met een sluier die de huid weer sluit, zodat de actieve stoffen worden vastgehouden.' Natuurlijk moet je kijken waar je huid extra behoefte aan heeft.
  • Wanneer een gezonde huid belangrijk voor je is gaat dat meestal samen met een gezonde levensstijl. De beste basis is gezond eten, regelmatig bewegen en zorgdragen voor voldoende nachtrust. Met de donkere dagen hebben we meer behoefte aan slaap, dus geef daar dan ook aan toe als dat lukt.
  • Een goed advies begint bij een goed huidonderzoek. Huidstudio Avance werkt met huidanalyse apparatuur, waardoor je gelijk een goed inzicht krijgt wat je huid nodig heeft.
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.