Nieuw: PHFORMULA

pH formula

PHformula is de eerste Pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Het skinresurfacing (huidvernieuwing) systeem is het resultaat van de innovatieve combinatie en medische peelings.
Normale peelings zorgen doorgaans alleen voor het afschilferen van de huid terwijl PH formula behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengen en herstellen, waardoor beschadiging en zichtbare irritatie sterk verminderd.

Lees meer: Nieuw: PHFORMULA

Met huidverbetering en anti-aging terug in de tijd

Wie wil het niet: voor eeuwig jong zijn met een gladde, vlekkeloze huid? Bijna iedereen wil zo lang mogelijk een strakke, gezonde en stralende huid hebben. Maar wat kun je nou echt doen om je huid te verbeteren en daardoor te zorgen voor anti-aging? En wat is precies anti-aging?

Lees meer: Met huidverbetering en anti-aging terug in de tijd

De barrièrefunctie van onze huid

De barrièrefunctie van onze huid is heel essentieel voor het hebben van een gezonde huid. Deze huidbarrière bestaat uit de bovenste laag van de opperhuid met daarop een laagje bestaande uit zweet, talg en vocht (*NMF) . Onze huidbarrière beschermt ons tegen uitdroging, het indringen van bacteriën en andere micro-organismen en tegen milieuvervuiling.

Lees meer: De barrièrefunctie van onze huid
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.