Met huidverbetering en anti-aging terug in de tijd

Wie wil het niet: voor eeuwig jong zijn met een gladde, vlekkeloze huid? Bijna iedereen wil zo lang mogelijk een strakke, gezonde en stralende huid hebben. Maar wat kun je nou echt doen om je huid te verbeteren en daardoor te zorgen voor anti-aging? En wat is precies anti-aging?

Lees meer: Met huidverbetering en anti-aging terug in de tijd

De barrièrefunctie van onze huid

De barrièrefunctie van onze huid is heel essentieel voor het hebben van een gezonde huid. Deze huidbarrière bestaat uit de bovenste laag van de opperhuid met daarop een laagje bestaande uit zweet, talg en vocht (*NMF) . Onze huidbarrière beschermt ons tegen uitdroging, het indringen van bacteriën en andere micro-organismen en tegen milieuvervuiling.

Lees meer: De barrièrefunctie van onze huid

Hoera, het is najaar!

hoera het is najaarDe kracht van de zon neemt af en de bladeren aan de bomen verkleuren langzaam naar rood en oranje. Dat kan maar een ding betekenen: de herfst is begonnen! Het najaar is dé periode bij uitstek om te beginnen met huid verbeterende peelings. Ben jij ook zo toe aan een oppepper? Lees dan snel verder.

Lees meer: Hoera, het is najaar!
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok