De barrièrefunctie van onze huid

De barrièrefunctie van onze huid is heel essentieel voor het hebben van een gezonde huid. Deze huidbarrière bestaat uit de bovenste laag van de opperhuid met daarop een laagje bestaande uit zweet, talg en vocht (*NMF) . Onze huidbarrière beschermt ons tegen uitdroging, het indringen van bacteriën en andere micro-organismen en tegen milieuvervuiling.

Lees meer: De barrièrefunctie van onze huid

Hoera, het is najaar!

hoera het is najaarDe kracht van de zon neemt af en de bladeren aan de bomen verkleuren langzaam naar rood en oranje. Dat kan maar een ding betekenen: de herfst is begonnen! Het najaar is dé periode bij uitstek om te beginnen met huid verbeterende peelings. Ben jij ook zo toe aan een oppepper? Lees dan snel verder.

Lees meer: Hoera, het is najaar!

Ontdek het geheim van Scandinavische schoonheid

maria akerbergNieuw in de huidstudio:

Het Scandinavische geheim voor natuurlijke schoonheid

Als je denkt aan Scandinavië, denk je waarschijnlijk al meteen aan de wonderschone natuur, prachtige mode en natuurlijk die ene keten woonwinkels. Maar wist je ook dat ze er hele mooie huidverzorgingsproducten hebben? Als één van de eerste in Nederland haalde Huidstudio Avance het Zweedse merk Maria Akerberg in huis. Zo kan jouw huid genieten van al het mooie dat het Noorden te bieden heeft.

Lees meer: Ontdek het geheim van Scandinavische schoonheid
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok