Huidanalyse-scan-meting met dermatologische apparatuur

Observeer je huid bij Huidstudio Avance

Elk eerste bezoek begint met een uitgebreid huidconsult. Dit wordt gedaan met een professionele huidanalyse, huidscan en meetapparatuur en dat samen met jouw wensen en doelen kunnen we een huidplan samenstellen voor een dagelijks routine voor thuisverzorging en behandeling in de studio.

Wat kun je zien met de (observ) huidscan

Met de Observ huidscan bekijken we de diepere huidlagen van jouw huid en leggen deze vast op foto’s. Tijdens de huidscan worden 6 foto’s gemaakt met diverse filters.

huidscan huidstudio avance

  • 1e filter : daglicht (hoe ziet jouw huid eruit bij daglicht)
  • 2e filter : gevoeligheid en couperose
  • 3e filter : huidstructuur en grove poriën
  • 4e filter : pigmentvlekken en zonbeschadiging
  • 5e filter : talgproductie
  • 6e filter : hoe de huid er uit zal zien over een aantal jaren als je hem niet goed behandeld

Ook wordt de huid met C+K electronic om de hydratie, talg en pigment gemeten.


Belangrijk om te weten voor het beste resultaat:

Op de dag van je afspraak vragen we je om je huid te reinigen (zonder fruitzuren)op de ochtend van het consult en geen crème of make-up aan te brengen. Dit geeft mij een duidelijk beeld van je huid in zijn natuurlijke staat. Een vers gereinigde huid kan oppervlaktewateroliën verwijderen die belangrijk zijn voor mij om te zien.

Ook vraag ik om alle producten die je op dit moment gebruikt mee te nemen. Wanneer mogelijk proberen we te werken met de producten die je al hebt en/of er worden enkele aanbevelingen gedaan die geschikt zijn voor je huid.

Een mooie huid begint hier! Maak een afspraak.
Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.