Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling

Een klassieke gezichtsbehandeling. De huid krijgt een zachte reiniging met een scrub om zo dode huidcellen te verwijderen. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Samen met een inwerkend, herstellend en kalmerend masker en massage zal je huid geheel tot rust komen met een natuurlijke glans krijgen.


Gezichtsbehandeling de luxe

Een totale gezichtsbehandeling. In deze behandeling geef ik je een extra boost met een milde fruitzuur peeling en werk ik met een hoog geconcentreerde werkstoffen en vitamines om je huid weer in topconditie te krijgen. Duur +/- 90 min.


Gezichtsbehandeling de luxe met dermaroller

Een totale behandeling met nog dieper effect door de hoog geconcentreerde werkstoffen in de huid te drukken en de huid aan te zetten tot collageen aanmaak, zodat het er strakker en steviger zal uitzien.

In combinatie met producten van Dr. Baumann voor thuisgebruik, krijg je geweldige resultaten. De huid zal er gezonder, frisser en gladder uitzien.


Gezichtsbehandeling met microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de bovenste huidlaag van de opperhuid gecontroleerd verwijderd. Dit is een zachte en pijnloze peeling met daarop aangesloten een verkoelend en verzachtend masker. Al na de eerste behandeling heb je een zichtbare huidverbetering. Duur +/- 60 min.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.