Filosofie en methode

Niemand heeft een huid zoals de jouwe, jouw huid is uniek. Het weerspiegelt immers je gezondheid, je genen en het leven dat je hebt geleefd. En omdat het uniek is, is iedere gezichtsbehandeling die ik geef op maat gemaakt. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik gekozen om alleen met hoogwaardige natuurlijke producten te werken die ook doen wat ze beloven. Daarnaast vind ik persoonlijk contact waanzinnig leuk en belangrijk. Ik wil dat iedereen zich fijn voelt bij iedere behandeling.

Gezonde natuurlijke producten

In de huidstudio wordt alleen met producten gewerkt die 100% samengesteld zijn uit milde huideigen, huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale oliën, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten. Steeds meer mensen hebben een gevoelige huid, de huid is uit balans of komen in aanraking met huidproblemen.  Daardoor breng ik geen ingrediënten op de huid aan, waarvan we niet zeker weten wat de uitwerking wordt, zowel nu als op langer termijn.

De producten van Dr. Baumann bevatten enkel natuurlijke ingrediënten waarvan de werking is aangetoond en die een positief effect hebben op de huid. Door het gebruik van deze plantaardige natuuroliën en huidvriendelijke vitamines zijn deze producten geschikt voor elk huidtype, zonder uitzondering. De zeer zachte en doeltreffende ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid!

Huidscan

Weet jij welke ingrediënten voor jouw huid gezond zijn? En wat er in jouw huidverzorgingsproducten zit en wat de impact daarvan is op je huid? In de huidstudio krijg je een uitgebreide huidanalyse en cosmetica analyse. We gaan je huidconditie vaststellen doormiddel van een uitgebreide huidscan (foto’s), huidanalyse met metingen en daarnaast krijg je een advies voor je cosmetica; wat en waar je op moet letten, wat jouw huid werkelijk nodig heeft en wat er in jouw cosmetica moet zitten.  De analyse duurt ongeveer een 45 minuten.

Een uitgebreide huidanalyse is bij voortzetting van producten of van een behandeling geheel gratis (normaal €45). Maak vandaag nog een afspraak.

Huidstudio Avance is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok'' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.